Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan Aydınlar Belediyesini Ziyaret Etti

Fatih Erbakan, Bitlis programı çerçevesinde Aydınlar Belediyesini ziyaret ederek destekçilerine teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 18.10.2024 23:24
Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 23:24

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan Aydınlar Belediyesini Ziyaret Etti

Fatih Erbakan, Aydınlar Belediyesini Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis'teki programları kapsamında Aydınlar Belediyesini ziyaret etti. Ziyaretinde Erbakan, öncelikle Bitlis ve çevresindeki etkinliklerinin ardından Aydınlar beldesine geçerek Belediye Başkanı İbrahim Ergün ve partililerle bir araya geldi.

Teşekkür Mesajı ve Hedefler

Ziyaret esnasında, belde sakinlerine seçimlerdeki desteklerinden dolayı teşekkür eden Erbakan, "Bugün Bitlis'te önemli ziyaretlerde bulunma fırsatımız oldu." ifadesinde bulundu. Ayrıca, yapılan görüşmelerde genel olarak Bitlis'in geçmişten gelen Milli Görüş'a olan ilgisinin altını çizdi ve şöyle devam etti:

"Bitlis halkı, Yeniden Refah Partisine büyük bir teveccüh göstermekte. Biz de bu sıcak karşılamadan dolayı çok mutluyuz. Aydınlar Belediyemizde gerçekleştireceğimiz hizmetlerle, Bitlis halkına partimizi daha iyi tanıtmayı hedefliyoruz. Hem teşkilatımızın hem de belediye başkanımızın özverili çalışmalarıyla, Bitlis halkının gönlündeki yerimizi daha da güçlendirmeyi planlıyoruz. Belediye başkanımıza başarılar diliyorum."

Başkan Ergün'ün Duyguları

Belediye Başkanı İbrahim Ergün ise Erbakan'ı beldelerinde ağırlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, yürütmekte oldukları çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis'teki programları kapsamında Aydınlar...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis'teki programları kapsamında Aydınlar Belediyesini ziyaret etti.