Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TÜBİTAK UZAY Milano'daki Astronomi Kongresi'nde Temsil Edilecek

TÜBİTAK UZAY, Milano'daki kongrede uzay paydaşlarıyla iş birliği fırsatlarını değerlendirecek.

Yayın Tarihi: 05.10.2024 12:50
Güncelleme Tarihi: 05.10.2024 12:50

TÜBİTAK UZAY Milano'daki Astronomi Kongresi'nde Temsil Edilecek

TÜBİTAK UZAY, Uluslararası Astronomi Kongresi'nde

TÜBİTAK UZAY Enstitü Müdürü Mehmet Nefes, İtalya'nın Milano şehrinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Astronomi ve Uzay Bilimleri Kongresi'ne katılacaklarını duyurdu. Nefes, bu etkinlikte standlarının olacağını ve uluslararası partnerlerle birlikte akademi camiasına kendilerini tanıtma şansı bulacaklarını ifade etti.

Etkinlikteki Hedefler

Nefes, "Uluslararası partnerlere ve uzay paydaşlarına projelerimizi anlatma fırsatı yakalayacağız," diyerek, kongredeki resmi iş birliği fırsatlarını vurguladı. Bu tür etkinliklere katılımın, uluslararası iş birliklerini güçlendirmek açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Bu kongre, dünya genelinde uzay ve astronomi alanındaki gelişmeleri takip etmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve yeni projeler için zemin oluşturmak açısından stratejik bir platform sunuyor.

Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3...

Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı'nda gerçekleştiriliyor. Festivale katılan TÜBİTAK UZAY Enstitü Müdürü Mehmet Nefes, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.