Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tokat'ta Kuyumcuya Sahte Altın Satan İki Yabancı Uyruklu Tutuklandı

Tokat'ta sahte altın satışı gerçekleştiren iki yabancı uyruklu kadın ve erkek tutuklandı. Haksız kazanç sağlamak istedikleri tespit edildi.

Yayın Tarihi: 30.09.2024 19:17
Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 19:17

Tokat'ta Kuyumcuya Sahte Altın Satan İki Yabancı Uyruklu Tutuklandı

Tokat’ta Sahte Altın Operasyonu

Tokat’ta, bir kuyumcuya sahte altın satan yabancı uyruklu iki kişi, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı. Olay, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucu ortaya çıktı.

Şüphelilerin Yakalanması

Şehir dışından geldikleri tespit edilen S.Q. (32) ve F.Y. (32) isimli iki şüphelinin, kent merkezinde bulunan kuyumculara sahte bilezik satma girişiminde bulundukları belirlendi. İlgili kuyumcuda sahte ürün satışı gerçekleştiren zanlıların, başka bir kuyumcuda da satış yapmaya çalıştığı bildirildi.

Ele Geçirilen Sahte Altınlar

Gözaltına alınan şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada toplamda 34 adet sahte bilezik bulundu. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Tokat'ta dolandırıcılık faaliyetlerinin önlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Tokat’ta bir kuyumcuya sahte altın satan, bir başka kuyumcuya ise satma girişiminde bulunan 1’i...

Tokat’ta bir kuyumcuya sahte altın satan, bir başka kuyumcuya ise satma girişiminde bulunan 1’i kadın 2 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan zanlıların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada 34 sahte bilezik ele geçirildi.