Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsviçre'de PAB Genel Kurulu'na Katıldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cenevre'de düzenlenen PAB 149. Genel Kurulu'na katıldı.

Yayın Tarihi: 13.10.2024 12:18
Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 12:18

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsviçre'de PAB Genel Kurulu'na Katıldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cenevre'de

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 149. Genel Kurulu'na katılmak üzere İsviçre’nin Cenevre şehrine ulaştı.

Karşılamada İlgili İsimler

Kurtulmuş, Cenevre Cointrin Havalimanı’nda, Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdindeki Daimi Temsilcisi Burak Akçapar, Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) nezdinde Daimi Temsilcisi Alparslan Acarsoy ve başka yetkililer tarafından karşılandı.

Genel Kurul Teması

Cenevre Uluslararası Konferans Merkezi’nde gerçekleşen bu önemli toplantıda, Kurtulmuş, "Daha Barışçıl ve Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Bilim, Teknoloji ve Yeniliklerden Faydalanma" ana temalı konuşma yapacak.

Görüşmeler ve Toplantılar

Ayrıca, PAB Genel Kurulu çerçevesinde diğer mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirecek olan Kurtulmuş, Türkiye’nin Cenevre Başkonsolosluğu’nda Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya gelecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş (sol 4), Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 149. Genel Kurulu’na...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş (sol 4), Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 149. Genel Kurulu’na katılmak üzere İsviçre’nin Cenevre şehrine geldi. Kurtulmuş’u Cenevre Cointrin Havalimanı’nda Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdindeki Daimi Temsilcisi Burak Akçapar (sağ 2), Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) nezdinde Daimi Temsilcisi Alparslan Acarsoy (sol 2) ve diğer ilgililer karşıladı.