Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

T3 Vakfı Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır'dan Önemli Açıklama

T3 Vakfı Başkanı Hıdır, AA'nın 'Yılın Kareleri' etkinliğine katılımının önemine vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 20.01.2025 13:51
Güncelleme Tarihi: 20.01.2025 13:51

T3 Vakfı Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır'dan Önemli Açıklama

T3 Vakfı Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır, 'Yılın Kareleri' Oylamasına Katıldı

Elvan Kuzucu Hıdır, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katıldığını duyurarak, bu etkinliğin yalnızca bir yılın anılarını belgelemekle kalmayıp, insanlığın ortak duygularını da kayda geçiren önemli bir faaliyet olduğunu belirtti.

Hıdır, etkinliğin anlamını ve önemini şu sözlerle ifade etti: "Bizler bu süreci sadece bir yılın anılarını belgeleyen bir etkinlik olarak değil, insanların paylaştığı ortak duyguları da kayıt altına alan önemli bir etkinlik olarak görüyoruz."

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, Anadolu Ajansının (AA)...

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024'e damga vuran olaylara ait ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, Anadolu Ajansının (AA)...

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024'e damga vuran olaylara ait ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.