Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sultangazi'de İETT Otobüsleri Çarpıştı: 2 Yaralı

Sultangazi'de meydana gelen otobüs kazasında biri çocuk 2 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 12.10.2024 15:43
Güncelleme Tarihi: 12.10.2024 15:43

Sultangazi'de İETT Otobüsleri Çarpıştı: 2 Yaralı

Sultangazi'de İETT Otobüs Kazası

sultangazi'de, Sultançiftliği Barbaros Bulvarı üzerinde gerçekleşen bir trafik kazasında, iki İETT otobüsü çarpıştı. Kazada biri çocuk olmak üzere toplam 2 yolcu yaralandı.

Kaza Detayları

Olay, bulvardaki çalışma nedeniyle trafiğin tek şeride düştüğü sırada, bir İETT otobüsünün yol ayrımında kendi şeridine geçmeye çalıştığı esnada, karşı yönden gelen başka bir İETT otobüsü ile çarpışması sonucu meydana geldi.

Yaralılar ve Müdahale

Kaza sonucunda yaralanan yolculardan biri 12 yaşındaki A.R. ve diğer kadın yolcu Y.Ç. sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye gönderildi.

Trafik Akışı Normale Döndü

Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından bulvarda oluşan trafik yoğunluğu, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Sultançiftliği Barbaros Bulvarı üzerindeki çalışma nedeniyle trafiğin tek taraflı sağlandığı...

Sultançiftliği Barbaros Bulvarı üzerindeki çalışma nedeniyle trafiğin tek taraflı sağlandığı kesimde ilerleyen İETT otobüsü, yol ayrımının bulunduğu yerde kendi şeridine geçmeye çalışırken, karşı yönden gelen bir başka İETT otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada otobüsteki yolculardan biri çocuk 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.