Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sıla Bebeğin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Tekirdağ'da hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi yakınlarına verildi, toprağa verileceği anlaşılındı.

Yayın Tarihi: 08.10.2024 09:41
Güncelleme Tarihi: 08.10.2024 09:41

Sıla Bebeğin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Sıla Bebeğin Cenazesi Ailesine İade Edildi

Tekirdağ'da cinsel istismar sonrası darbe sonucu hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi, adli tıp incelemesinin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edildi.

Son Yolculuğuna Hazırlanıyor

Sıla bebeğin cenazesi, öğle namazının ardından gerçekleştirilecek olan defin işlemi için hazırlandı. Aile yakınlarına, Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri destek oldu.

Olayın Gelişimi

Bebeğin annesi B.Y., 8 Eylül'de, kızı S.Y.'nin "uyanmadığını" bildirerek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürmüştü. Ardından, yapılan muayene sonucu Sıla, beyin kanaması teşhisi ile Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Polisin durumu bildirmesi sonrasında, soruşturma başlatıldı. Bu süreçte, anne B.Y. ve birlikte yaşadığı S.Ö. ile komşuları K.A. ve oğlu K.A ile G.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin tamamı, çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklandı. Bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alındı.

Adli Tıp Raporu Açıklamaları

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, hastaneye ucuz getirilen Sıla bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla tespit edildiğini vurgulamıştı. Sıla bebek, bir aydır bulunduğu yoğun bakımdan 28 Ekim'de yaşamını yitirmiştir.

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi yakınlarına...

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi yakınlarına teslim edildi. Tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Sıla bebeğin cenazesini, adli tıp incelemesinin ardından aile yakınları teslim aldı.