Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, NATO Genel Sekreter Yardımcısı ile Görüştü

Bakan Kacır, SAHA EXPO'da NATO yetkilisi ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 23.10.2024 16:31
Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 16:31

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, NATO Genel Sekreter Yardımcısı ile Görüştü

Önemli Görüşme

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, SAHA EXPO çerçevesinde NATO Genel Sekreter Yardımcısı Kingombe ile bir araya geldi. Diplomasinin yoğun bir şekilde devam ettiği bu platformda, Türkiye'nin sanayi antepazarı ön plana çıkıyor.

SAHA EXPO Nedir?

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul, Cumhurbaşkanlığı himayesinde bu etkinliği düzenliyor. 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın (SSB) desteğiyle hayata geçirilen SAHA EXPO, yerli ve milli teknoloji üretimini teşvik ediyor.

Görüşmelerin hem Türkiye'nin sanayi gücüne hem de uluslararası ilişkilerine katkı sağlaması bekleniyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde organize edilen, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) desteklediği, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nın 2. gününde NATO Genel Sekreter Yardımcısı Jean-Charles Ellermann-Kingombe (solda) ile bir görüşme gerçekleştirdi.