Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis: Zorlu Bir Maç Geride Kaldı

Samsunspor, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Teknik Direktör Thomas Reis, zorlu bir mücadele verdiklerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 22:33
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 22:33

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis: Zorlu Bir Maç Geride Kaldı

Samsunspor-Fenerbahçe Maçının Ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında takımı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye Karşı Zorlu Bir Maç

Reis, basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, "Fenerbahçe çok zorlu ve iyi bir takım, böyle bir takıma 2 defa geriden gelmek kolay olmadı," ifadelerini kullandı. İlk yarıda sakin kalamadıklarını belirten Reis, ikinci yarıda ise takımlarının performansının arttığını vurguladı.

Basit Goller ve İletişim Eksikliği

Reis, zaman zaman basit goller yediklerini kaydederek, "Göztepe’ye karşı da böyle hatalı gol yemiştik, Fenerbahçe maçında da benzer bir gol yedik. İletişimimizin iyi olması lazım. Basit goller yememeliyiz," şeklinde konuştu.

Takım Ruhunu Vurguladı

Son dakikaya kadar mücadele eden oyuncularının azmini öven Reis, "90 dakika boyunca vazgeçmemeleri, inançlarını kaybetmemeleri gerektiğini takımımla konuşuyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda ilk golü atan biz oluruz," dedi.

Mourinho ile Görüşme Fırsatı

Reis, maç sonrası Jose Mourinho ile yaptığı görüşmeyi de paylaştı ve onu çok iyi bir teknik direktör olarak değerlendirdi. "İyi bir rol model diyebilirim. Bugün kendisiyle ilk defa görüşme fırsatım oldu," şeklinde sözlerini tamamladı.

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un...

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.