Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor'dan Sezon Vurgusu: 'Futbolu Güzelleştirerek Hedefe Yürüyoruz'

Samsunspor Kulüp Başkan Vekili Veysel Bilen, karakterli bir mücadele ile sezona damga vurmayı hedeflediklerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 10.10.2024 14:38
Güncelleme Tarihi: 10.10.2024 14:38

Samsunspor'dan Sezon Vurgusu: 'Futbolu Güzelleştirerek Hedefe Yürüyoruz'

Samsunspor'dan Sezonda Yüksek Hedefler

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'de 2. sırada yer alırken, kulüp başkan vekili Veysel Bilen, sezona damga vurmayı amaçladıklarını ifade etti.

İyi Mücadele ve Güçlü Futbol Anlayışı

Bilen, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk 8 haftasında şanlı tarihleri için en iyi başlangıcı yaptıklarını vurguladı. Oynadıkları futbol ve elde ettikleri 18 puanla futbol dünyası tarafından takdir topladıklarını belirten Bilen, "Samsunspor, puan cetvelindeki durumu ile geçmişteki başarısına dönmenin sinyallerini veriyor. Bu nedenle sorumluluğumuz arttı; gevşemeye tahammülümüz yok," şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Maçı: Bir Futbol Şöleni

Bilen, Fenerbahçe ile yapacakları maç için de heyecanını dile getirerek, "Bu karşılaşma, geçmişten gelen rekabetin de etkisiyle tam anlamıyla bir futbol şöleni haline gelecek," dedi. 20 Ekim'de sahada olacaklarını belirten Bilen, oyuncularının karakterli ve mücadelesinin üst düzey olacağını garanti etti.

Transfer Yasağı ve Gelecek Planları

Bilen, FIFA'nın getirdiği iki dönemlik transfer yasağının 2025 yılına kadar devam edeceğini de hatırlatarak, "Bu sezon transfer yapma imkanımız yok. Ancak 2025 yazında transfer çalışmaları için hazırlıklara başlayacağız," dedi.

Milli Takım ve Oyuncu Performansları

Kaleci Okan Kocuk'un son haftalardaki performansıyla milli takıma göz kırptığını kaydeden Bilen, durumu hakkında, "Okan, Adana Demirspor maçında sakatlandı ama inşallah Fenerbahçe maçı için hazır olacak. Ayrıca Olivier Ncham da, milli takım daveti aldı, fakat bu maçta sahada olmak istediğini söyledi," dedi.

Trendyol Süper Lig'de 2. sırada yer alan Samsunspor'un kulüp başkan vekili Veysel Bilen, Nuri Asan...

Trendyol Süper Lig'de 2. sırada yer alan Samsunspor'un kulüp başkan vekili Veysel Bilen, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.