Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor'da Hedef Üst Sıralarda Kalmak

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Adana Demirspor maçı öncesinde pozitif bir düşüş sergileyerek hedeflerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 04.10.2024 16:19
Güncelleme Tarihi: 04.10.2024 16:19

Samsunspor'da Hedef Üst Sıralarda Kalmak

Samsunspor'un Hedefi Üst Sıraları Korumak

2023 sezonunda Tredyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, yükselişini sürdürmek ve puan farkını açmak adına hazırlıklara devam ediyor. Teknik direktör Thomas Reis, takımın durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor Maçı Kritik

Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, "Ligde bulunduğumuz durum gayet iyi. Adana Demirspor maçından galibiyet alarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Üst sıralarda kalıp aşağı ile puan farkını açmak istiyoruz," dedi. Adana Demirspor'un ligde son sırada olmasının, maçın kolay geçeceği anlamına gelmediğine dikkat çeken Reis, "Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Umarım o maçtan da galibiyetle ayrılırız," ifadelerini kullandı.

Takım Performansı ve Güven

Takımının performansına da değinen Reis, "Bugüne kadar oynadığımız karşılaşmalar çok zordu. Takım vazgeçmemeyi ve sonuna kadar savaşmayı öğrendi. Taraftarlarımızın da bu sonuçtan ötürü mutlu olduğunu düşünüyorum," şeklinde konuştu.

Reis, ligde 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile yol aldıklarını vurgulayarak, "Her maçta yüzde 100'ümüzü vermemiz gerekiyor. Kazandığımız 3 galibiyet var peş peşe ancak ciddiyeti elden bırakmamamız lazım. Burada kalmak, buraya gelmekten daha zor," dedi. Bu zorlu süreçte, takımın başarısının kendisinden daha ön planda olduğunu ifade eden Reis, "Ben takımıma güveniyorum, takımım bana güveniyor. Bu şekilde devam etmeliyiz," şeklinde konuştu.

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde...

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.