Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oya Başar'ın Plastik Aşklar Oyunu 6. Sezon Açılışını Yaptı

Oya Başar ve Ebru Kural'ın oyunculuğundaki Plastik Aşklar, 6. sezon açılışını başarıyla gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 13.10.2024 16:41
Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 16:41

Oya Başar'ın Plastik Aşklar Oyunu 6. Sezon Açılışını Yaptı

Plastik Aşklar 6. Sezonu ile Geri Döndü

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural’ın sahne aldığı komedi oyunu Plastik Aşklar, 6. sezon açılışını MOİ Sahne'de gerçekleştirdi. Yeni sezon, zengin içerikleri ve güncel temalarıyla izleyicileri karşılamaya hazır.

Başar’a Göre Seyirciyle Buluşmak Harika

Oyun hakkında AA'ya açıklamalarda bulunan Oya Başar, "O kadar güzeldi ki, çok özlemişim oyunumu. Muhteşem bir seyirciyle karşılaştım. Çok mutluyum, çok keyifliyim. 6. sezonu da inşallah 7, 8, 9 ve 10'a kadar götüreceğiz," ifadelerini kullandı.

Güncellik ve Duyguların Önemine Vurgu

Başar, oyunda her sezon güncellemeler yaparak yeni unsurlar kattıklarını belirtti. "Biraz günceli yakalıyoruz. Aşkın ötesinde, insanların duygularını yitirdiğini görüyoruz. Biz, insanları arınmaları için sevgi aşılamaya çalışıyoruz," dedi.

Turne ve Gelecek Planları

Oya Başar ayrıca, oyunun yurt içinde toplamda 30 kez daha sahneleneceğini ve uluslararası bir turne için de çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Yapımcılığını Anatolia Entertainment Üstleniyor

Yapımcılığını Latif Koru'nun üstlendiği Anatolia Entertainment, Plastik Aşklar’la "bugünkü aşkların yapaylığını" izleyicilere aktarıyor.

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural'ın rol aldığı komedi oyunu "Plastik Aşklar", 6. sezon...

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural'ın rol aldığı komedi oyunu "Plastik Aşklar", 6. sezon açılışını MOİ Sahne'de gerçekleştirdi.