Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayserispor'un Başakşehir ile Beraberliği: Alper Kelkitli'nin Değerlendirmesi

Kayserispor, Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak milli araya puanlarla girmeyi başardı. Alper Kelkitli, takımın durumu hakkında konuştu.

Yayın Tarihi: 05.10.2024 22:37
Güncelleme Tarihi: 05.10.2024 22:37

Kayserispor'un Başakşehir ile Beraberliği: Alper Kelkitli'nin Değerlendirmesi

Başakşehir ile Beraberlik: Kayserispor'un Performansı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor, deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak önemli bir puan elde etti. Müsabaka sonrası Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, milli araya puan ya da puanlarla girmek için İstanbul'a geldiklerini ve bunu başarmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kelkitli'nin Açıklamaları

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kelkitli, "Amacımız buradan puan ya da puanlar almaktı. İyi oynayıp kazanamayan bir Kayserispor vardı. Milli araya moralli girdik," dedi. Salı günü göreve başladığını belirten Kelkitli, "Kulüp içerisinde antrenör olarak oyuncu profiline hakimim. Bize verilen her görev için hazır olduğumuzu ispatlamak istiyoruz," şeklinde konuştu.

Maçın Detayları

Rakiplerinin sistemsel değişiklikleri olduğunu bildiklerini vurgulayan Kelkitli, "Rakibi ikinci bölgede karşılaşmayı hedefledik ve bunu başardık. İlk yarıda 1-0 önde tamamladık fakat ikinci yarıda yediğimiz erken gol, takımın demoralize olmasına sebep oldu," dedi.

Genç Yeteneklere Şans Verme

Türk futboluna genç oyuncular kazandırma hedefleri olduğunu belirten Kelkitli, "Bugün akademiden yetişen 3 oyuncumuza şans verdik. İyi bir Kayserispor gösterip, milli araya moralli girdik. Bundan sonraki süreçte daha iyi ve etkili bir performans göstereceğiz," diyerek sözlerini sonlandırdı.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona...

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.