Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kastamonu’da Operasyon: 3 Kişi Tutuklandı

Kastamonu'da düzenlenen geniş çaplı operasyonda, bir firmayı dolandırdığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 22:04
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 22:04

Kastamonu’da Operasyon: 3 Kişi Tutuklandı

Kastamonu'da Dolandırıcılık İddiası

Kastamonu merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen kapsamlı bir operasyonda, bir firmayı 100 milyon liradan fazla zarara uğrattıkları iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltındaki şüphelilerin halk arasında yüksek sesle konuşulan iddiaların detayları gün yüzüne çıktı.

Gözaltındaki Süreç

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Yapılan incelemelerde, E.K, İ.Ö ve M.U tutuklanırken, 2 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Suçlamalar ve Operasyon Detayları

Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyette bulunan bir firmaya karşı “hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma”, “belgede sahtecilik”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” gibi suçlamalarla gerçekleştirilen operasyonda, İstanbul, Antalya, Afyonkarahisar ve Kocaeli illerinde de eş zamanlı olarak hareket edildi. Operasyon sonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, bir firmayı zarara uğrattıkları iddiasıyla...

Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, bir firmayı zarara uğrattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K, İ.Ö. ve M.U. tutuklandı, 2 kişi savcılık ifadesinin ardından, 4 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.