Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kano Dünyası Antalya'da Buluşuyor

Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu, Antalya'da 7-8 Kasım tarihlerinde yapılacak. Alper Cavit Kabakçı, yönetim kurulu üyeliğine aday.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 15:38
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 15:38

Kano Dünyası Antalya'da Buluşuyor

Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Antalya'da Toplanıyor

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, 7-8 Kasım 2023 tarihlerinde Türkiye'nin Antalya şehrinde gerçekleştirilecek. Bu önemli toplantı, kano sporunun geleceği açısından oldukça kritik bir öneme sahip.

Seçimlerde Alper Cavit Kabakçı Aday

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, ICF Yönetim Kurulu üyeliğine aday olarak duyuruldu. Ayrıca, genel kurulda Alman Thomas Konietzko tek aday olarak başkanlık için yarışacak.

Önemli İsimler Katılacak

Genel kurula, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener gibi önemli isimlerin de katılacağı belirtildi. Bu tarihi buluşma, kano sporunun uluslararası boyutta tanıtımına katkıda bulunacak.

Alper Cavit Kabakçı'nın Açıklamaları

Toplantı hakkında görüşlerini paylaşan Alper Cavit Kabakçı, "Ülkemizde böyle bir organizasyonu yapmanın heyecanı içerisindeyiz. Ben de Uluslararası Kano Federasyonunun 'treasurer' pozisyonuna adayım. Ülkemiz adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." şeklinde ifade etti.

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, Antalya'da gerçekleştirilecek. Türkiye Kano...

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, Antalya'da gerçekleştirilecek. Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, açıklamada bulundu.