Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Isparta'da Yangından Etkilenenlere Yardım Eli

Yangında dumandan etkilenenlere yardım eden üç kadın, paralarını bırakıp ayrıldı, güvenlik kameralarına yakalandı.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 22:07
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 22:07

Isparta'da Yangından Etkilenenlere Yardım Eli

Isparta'da Yangın Anında Duyarlı Yardım

Isparta'nın Kutlubey Mahallesi'nde meydana gelen bir yangında, dumandan etkilenen kişilere destek olmak isteyen üç genç kadının örnek davranışı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Yardımsever Üç Kadın

Bir eğlence merkezi yakınında çıkan yangın sırasında, acil durumdan etkilenenlere yardım etmek üzere bir büfeye yönelen genç kadınlar, iş yeri sahibini bulamayınca, aldıkları suyun ücretini tezgaha bırakarak oradan ayrıldılar.

Büfe Sahibi Bilal Demir’in Açıklamaları

Büfe sahibi Bilal Demir, yangına müdahale etmekte olduğu sırada dükkanında bulunmadığını ifade etti. Yangın söndürme çalışmaları esnasında yardımsever genç kadınların su alıp ödemesini bıraktığını belirterek, "Ben yokken suları almışlar ve parasını tezgaha bırakmışlar. Olayı güvenlik kamerasında görünce çok mutlu oldum. Bu devirde böyle bir davranış görmek zor. Kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yerel Esnafın Destekleri

Yangın söndürme çalışmalarına yalnızca itfaiye ekipleri değil, çevredeki esnaflar da aktif bir şekilde katıldılar. Yangın esnasındaki o dayanışma ruhu, genç kadınların duyarlı hareketleriyle daha da pekişmiş oldu.

Isparta'da Kutlubey Mahallesi'ndeki eğlence merkezinde yangın çıktı, söndürme çalışmalarına...

Isparta'da Kutlubey Mahallesi'ndeki eğlence merkezinde yangın çıktı, söndürme çalışmalarına itfaiye ekipleri ile çevredeki esnaf da destek verdi. Yangın sırasında panik yapanlara su almak için mahalledeki büfeye gelen üç genç kadın, esnafı yerinde bulamayınca aldıkları ürünlerin parasını tezgaha bırakarak ayrıldı. Büfe sahibi Bilal Demir, gazetecilere açıklamalarda bulundu.