Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hull City, Premier Lig Hedefiyle Yenilenen Kadrosuyla Sezona Başlıyor

Hull City, yeni kadrosuyla Premier Lig'e çıkmayı hedefliyor. Başkan vekili Tan Kesler, hedeflerini ve yatırımlarını paylaştı.

Yayın Tarihi: 11.10.2024 11:34
Güncelleme Tarihi: 11.10.2024 11:34

Hull City, Premier Lig Hedefiyle Yenilenen Kadrosuyla Sezona Başlıyor

Hull City'nin Premier Lig Hedefi

İngiltere'nin Championship liginde mücadele eden Hull City, yeni transferleri ve genç yeteneklerle Premier Lig'e yükselmeyi amaçlıyor. Kulüp başkan vekili Tan Kesler, kulübün futbol sektörüne katkılarının yanı sıra, gerçekleştirdikleri yatırımlar ve transferler hakkında bilgi verdi.

Yeni Kadro ve Hedefler

Antalya kampında konuşan Tan Kesler, yeni teknik direktör Tim Walter ile birlikte sezona dair olumlu beklentilerinin olduğuna vurgu yaptı. Kesler, "Yeni kadromuzu oluşturduk ve bu yıl 15 yeni oyuncu transfer ettik. Bunların 7-8'i çok ciddi yatırımlar. Bu oyunculardan beklediğimiz büyük katkılar var," dedi.

Türk Futboluna Yatırım

Kesler, önceki oyuncuları Ozan Tufan'ın Trabzonspor ile olan ilişkisini örnek göstererek, Türk futboluna destek verdiklerini belirtti. Bunun yanı sıra, Türk oyuncular için her zaman bir seçenek sunduklarını ifade etti. "Türk oyuncular bizim için her zaman havuzumuzda, ancak Championship'in zorlukları nedeniyle dikkatli olmalıyız," dedi.

Yeni Yatırımlar ve Maribor Kulübü

Kesler, Slovenya'nın Maribor kulübünü satın alma süreçlerinin son aşamalarına geldiğini belirtti. "Maribor, özel bir kulüp. Amacımız, kulübü her zaman şampiyonluğa oynatıp Şampiyonlar Ligi'nde yer almaktır. Bu hedef doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz," şeklinde konuştu.

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin...

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin başkan vekili Tan Kesler (fotoğrafta), Antalya kampında, hedeflerini, yeni transfer planlarını ve yeni yatırımlarını AA muhabirine değerlendirdi.