Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray-Alanyaspor Maçından Önemli Detaylar

Galatasaray, Alanyaspor maçında 11'de yalnızca bir değişiklik yaptı. Taraftarlar, kadına ve çocuğa yönelik şiddeti protesto etti.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 21:48
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 21:48

Galatasaray-Alanyaspor Maçından Önemli Detaylar

Galatasaray-Alanyaspor Maçında Dikkat Çeken Gelişmeler

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde RFS ile oynanan önceki maçtan sadece bir değişiklik ile sahaya çıktı.

Maç Öncesi ve İlk 11

Galatasaray, ligdeki 6 galibiyet ve 1 beraberlik ile liderlik koltuğunda oturuyor. RAMS Park'ta oynanan karşılaşmaya, kaleci Fernando Muslera, savunma oyuncuları Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs; orta saha oyuncuları Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz; forvetler Dries Mertens, Yunus Akgün ve Mauro Icardi ile başladı.

Yedek kulübelerinde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Roland Sallai, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Elias Jelert, Victor Nelsson, Yusuf Demir, Michy Batshuayi ve Metehan Baltacı yer aldı. Okan Buruk, RFS maçında forma giyemeyen Muslera’yı sahaya sürdü ve yedek kaleci olarak Günay Güvenç'i tercih etti.

Osimhen Statta Takım Arkadaşlarını Destekledi

Nijeryalı yıldız Victor Osimhen, sakatlığı nedeniyle maça çıkamadı ancak karşılaşmayı statta locasından izleyerek takım arkadaşlarına destek oldu.

Kadın ve Çocuğa Şiddete Tepkiler

Maç öncesinde, Galatasaray taraftarları kadın ve çocuğa yönelik şiddete karşı bir protesto düzenleyerek, İstanbul'da yaşanan trajik olaylarla ilgili farkındalık yaratmayı hedeflediler. Taraftarlar, 'Kadına ve çocuğa dokunma' yazılı pankart açarak, zaman zaman tezahüratlarla şiddeti kınadılar.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor takımları, RAMS Park'ta...

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor takımları, RAMS Park'ta karşılaştı. Karşılaşma öncesi kadın ve çocuğa yönelik şiddete tepki gösterildi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul'da Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in öldürülmesine tepki göstererek, "Kadına ve çocuğa dokunma" pankartı açtı.