Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçı Ertelendi

Fenerbahçe Opet ve Beşiktaş arasındaki kadın basketbol maçı olaylar nedeniyle ertelendi. Başkan Özkan Arseven açıklama yaptı.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 22:13
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 22:13

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçı Ertelendi

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Kadın Basketbol Maçı Ertelendi

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında oynanması beklenen FIBA Kadınlar Süper Kupa karşılaşması, saha olayları nedeniyle ertelendi. Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, yaşanan olayların kadın basketbolu için son derece üzücü olduğunu ifade etti.

Olayların Ardından Yapılan Açıklama

Özkan Arseven, Basketbol Gelişim Merkezi'nde yaptığı açıklamalarda, büyük maçlarda bu tür olayların yaşanabileceğine dikkat çekti. "Türkiye'nin iki köklü kulübü burada mücadele ediyordu. Maçın başında Fenerbahçe taraftarından atılan patlayıcı maddelere, bizim taraftarımız da karşılık verince olaylar meydana geldi," dedi.

Maçın Ertelenme Süreci

Arseven, "Burada üzücü olan, kadın basketbol maçı sırasında böyle şeylerin yaşanması. Biz, basketbol salonlarında kadınları ve çocukları daha fazla görmek istiyoruz. Basketbolun kalitesinin artmasını istiyoruz," diye ekledi. Ayrıca maçın erteleme talebini ilettiklerini, Fenerbahçe'nin ise başlangıçta maçı oynamak istediğini belirttikten sonra Ali Koç'un ortak bir karar alarak ertelenmesini sağladığını vurguladı. Erseven, yarınki karşılaşma için iki takıma da başarılar diledi.

Yeniden Başlayacak Karşılaşma

Ertelemenin ardından karşılaşma, yarın saat 16.00'da aynı yerde devam edecek. Basketbol taraftarları, iki takımın mücadelesini sabırsızlıkla bekliyor.

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven,  AA muhabirine açıklamalarda...

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.