Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Polisten kaçan motosikletlinin hafif ticari araca ve polis motosikletine çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 03:37
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 03:37

Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de Menü Kazası Yaşandı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, yerel emniyet birimlerinden kaçtığı iddia edilen bir motosikletlinin hafif ticari araca ve ardından kendisini takip eden polis motosikletine çarpması sonucu toplam 4 kişi yaralandı.

Kovalamaca Başladı

Olay, Emek Mahallesi Fahrettin Günaltay Caddesi'nde gerçekleşti. 17 yaşındaki K.H. yönetimindeki plakasız motosiklet, motosikletli yunus timleri tarafından yapılan "dur" ihtarına uymayarak hızla kaçmaya başladı.

Kaza Anı ve Yaralılar

K.H.'nin kontrolündeki motosiklet, karşı yönden gelen C.C. tarafından sürülen 26 PE 366 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet, hemen arkasında bulunan yunus timine ait polis memuru M.İ.'nin kullandığı 26 A 48647 plakalı motosiklete de çarparak kazanın büyümesine neden oldu.

Bu kaza sonucunda, motosiklet sürücüsü K.H., hafif ticari aracın sürücüsü C.C. ve yunus timindeki polis memurları M.İ. ve F.Ü. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları kentteki hastanelere sevk etti.

Sağlık Durumu İyi

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam etmekte.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polisten kaçtığı öne sürülen motosikletlinin, hafif ticari araca...

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polisten kaçtığı öne sürülen motosikletlinin, hafif ticari araca ardından da kendisini takip eden motosikletli yunus timine çarpması sonucu 2'si polis 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.