Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ekrem Kap ÖNSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçildi

Ekrem Kap, ÖNSİAD'ın yeni lideri olarak 81 ilde yapılanma hedeflerini ve uluslararası temsilcilik planlarını açıkladı.

Yayın Tarihi: 22.10.2024 13:40
Güncelleme Tarihi: 22.10.2024 13:40

Ekrem Kap ÖNSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçildi

ÖNSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ekrem Kap Seçildi

Önder Sanayici İşadamları Derneği'nin (ÖNSİAD) 5. Olağan Kongresi, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın katılımıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi Dış Ticaret Kompleksi'nde düzenlendi. Kongrede yapılan seçimlerde Ekrem Kap, yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Yeni Dönem Vizyonu

Kap, kongrede yaptığı konuşmada derneğin yeni dönem hedeflerini ve vizyonunu açıkladı. "81 ildeki yapılanmamızı tamamlayıp, stratejik olarak gördüğümüz 15 ülkede temsilcilik kurmayı hedefliyoruz" diyen Kap, sektördeki nitelikli eleman açığını kapatmak amacıyla ÖNSİAD Meslek Lisesi kurmayı planladıklarını belirtti.

Felsefe ve İlkeler

Kap, kurumların felsefesinin önemine değinerek, "Öyle bir felsefe oluşturmalıyız ki nereye gidersek gidelim, peşimizden gelsin. Felsefemizi üç başlıkta topladık; en iyisi olacağız, en iyisini yapacağız, en iyi yerde olacağız" ifadelerini kullandı.

Üye ve Temsilcilik Hedefleri

Ekrem Kap, üç yıllık süreçte derneğe 3 bin yeni üye kazandırmayı, her ilde yapılanmayı tamamlamayı ve belirledikleri 15 ülkede temsilcilik açmayı hedeflediklerini vurguladı. Ayrıca, meslek okullarıyla güçlü bir ilişki kuracaklarını, yeni bölümler açılması için destek vereceklerini de aktardı.

Şirket Bölünmeleri ve AR-GE Yatırımları

Kap, şirket bölünmeleri sorununa da dikkat çekerek, "Sermayeyi böldürtmeyeceğiz" mottosunu benimsediklerini ifade etti. Ayrıca, AR-GE yatırımlarının önemine vurgu yaptı ve "Bina değil, bilgiye yatırım yapılmalı" dedi.

Önder Sanayici İşadamları Derneği (ÖNSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ekrem Kap...

Önder Sanayici İşadamları Derneği (ÖNSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ekrem Kap seçildi.