Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çorum'da Mahkeme Çıkışında Silahlı Saldırı

Çorum'un Bayat ilçesinde bir kişi, mahkeme çıkışında kardeşi ve yeğenine silahla saldırdı.

Yayın Tarihi: 17.10.2024 15:22
Güncelleme Tarihi: 17.10.2024 15:22

Çorum'da Mahkeme Çıkışında Silahlı Saldırı

Mahkeme Çıkışında Silahlı Yaralama Olayı

Çorum'un Bayat ilçesinde, bir kişinin mahkeme sonrası kız kardeşi ile yeğenine silahlı saldırıda bulunduğu öğrenildi. Olay, olan olay sırasında yaşanan panik ve soğuk kanlılıkla dikkat çekti.

Saldırının Detayları

Alınan bilgilere göre, 57 yaşındaki Ahmet K., tehdit suçlaması nedeniyle davalık olduğu 54 yaşındaki kız kardeşi Ayşe K. ile 28 yaşındaki oğlu Caner T.'ye, mahkemeden çıkarken sokakta 5 el ateş etti. İhbar ve Müdahale

Sıcak çatışmanın yaşandığı anlarda, sokakta devriye gezen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olaya hızla müdahale etti. Ayrıca, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Şüphelinin Yakalanması

Silahlı saldırının ardından kaçan Ahmet K., jandarma ve polis tarafından kısa süre içinde Esnaf Sitesi Sokak'ta yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralıların Durumu

Silahlı saldırıda yaralanan anne ve yeğeni, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralı anne, buradaki tedavisinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Çorum'un Bayat ilçesinde bir kişi, tehdit nedeniyle davalık olduğu kız kardeşi ile kız kardeşinin...

Çorum'un Bayat ilçesinde bir kişi, tehdit nedeniyle davalık olduğu kız kardeşi ile kız kardeşinin oğlunu tabancayla ateş ederek yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.