Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Boğaziçi Yönetim AŞ ve Maltepe Belediyesi Protokol İmzaladı

Süreyyapaşa Çarşısı'nın yeniden düzenlenmesi için protokol imzalandı.

Yayın Tarihi: 22.10.2024 22:42
Güncelleme Tarihi: 22.10.2024 23:27

Boğaziçi Yönetim AŞ ve Maltepe Belediyesi Protokol İmzaladı

Protokol İmza Töreni Düzenlendi

İstanbul'un önemli kurumlarından Boğaziçi Yönetim AŞ ile Maltepe Belediyesi, Süreyyapaşa Çarşısı'nın yenilenmesi amacıyla bir protokol imza töreni gerçekleştirdi. Tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen katılımıyla yapıldı.

İmamoğlu'nun Açıklamaları

İmamoğlu, çarşının hukuki kimliğini önemseyerek, İstanbul'un tarihsel ve kültürel dokusunun korunmasının altını çizdi. "İstanbul'un muhafızı" kavramına değinen İmamoğlu, "Her insanımızın değer verdiği geleneklerini ve yaşam biçimini korumak vazgeçilmez prensibimizdir," dedi.

Maltepe Belediyesi'nin Çalışmaları

Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen'in çarşının halka kazandırılmasındaki gayretleri takdir edildi. İmamoğlu, Köymen'e bu çaba için teşekkür etti. Yapılan protokol uyarınca, Süreyya Paşa Vakfı ve Maltepe Belediyesi'ne ait çarşı, Boğaziçi Yönetim AŞ tarafından yönetilecek ve sosyal, kültürel donatılarla zenginleştirilecektir.

Muhtarlar Günü Kutlaması

İmza töreninin ardından İmamoğlu, Bahçelievler'de Muhtarlar Günü programına katıldı. Burada muhtarları, İstanbul'a hizmet yolunda değerli birer yoldaş olarak gördüğünü belirtti. "Muhtarlarımız, demokrasinin güçlenmesi için kritik bir rol oynamaktadırlar," diyerek muhtarların önemini vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de bir otelde düzenlenen...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de bir otelde düzenlenen Muhtarlar Günü programına katılarak konuşma yaptı.