Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

BKM ile UnionPay Arasındaki Anlaşma TROY'un Yurt Dışı Kullanımını Artırıyor

BKM ve UnionPay işbirliği, TROY kartların uluslararası alanda daha geniş bir kullanım sunacak.

Yayın Tarihi: 17.10.2024 11:42
Güncelleme Tarihi: 17.10.2024 11:42

BKM ile UnionPay Arasındaki Anlaşma TROY'un Yurt Dışı Kullanımını Artırıyor

BKM ve UnionPay ile Stratejik İşbirliği

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ve UnionPay International, Türkiye'nin ödeme yöntemi TROY'un yurt dışı kullanımını genişletmek amacıyla önemli bir anlaşmaya imza attı.

TROY Kart Kullanıcıları İçin Yeni Fırsatlar

BKM'den yapılan açıklamaya göre, bu anlaşma sayesinde tüketicilerin yurt dışında ödeme alternatifleri artacak. TROY ve UnionPay özellikli kartlar, gerekli altyapı güncellemeleri tamamlandığında, Türkiye'deki bankalar aracılığıyla müşterilere sunulacak.

Yurt Dışında Daha Fazla Geçerlilik

UnionPay'in 200'den fazla ülkede geçerliği sayesinde, TROY kart kullanıcıları yurt dışı seyahatlerinde daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşayacak. Aynı zamanda UnionPay'in sunduğu indirimlerden ve ayrıcalıklardan faydalanarak ödemelerini daha yaygın noktalarda gerçekleştirebilecekler.

İşbirliğinin Beklenen Etkileri

BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, bu işbirliğinin TROY'un uluslararası tanınırlığına katkı sağlayacağını belirtti. Deniz, "Böylece, TROY hem yurt içinde hem de yurt dışında güçlenmeye devam ederken, kart kullanıcılarının sınır ötesi alışveriş deneyimini geliştirmesi için bankalara fırsatlar sunulmuş olacak," dedi.

UnionPay'den Güçlü Destek

UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü James Yang ise, "Bu anlaşma sayesinde sektördeki ilişkilerimizin daha güçlü hale geleceğine inanıyorum. Türkiye'nin bankacılık potansiyeline destek olmayı hedefliyoruz," diye ekledi. Bu işbirliği, bankacılık ve finans kurumlarının müşterileri için alternatif çözümler sunmasına imkan tanırken, kurumlar arası sinerji ortamını da güçlendirecek.

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), China UnionPay sahipliğindeki UnionPay International ile...

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), China UnionPay sahipliğindeki UnionPay International ile stratejik işbirliğine imza attı. BKM Genel Müdürü Ozan Deniz (solda) ve UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü James Yang (sağda) işbirliği anlaşmasını imzaladı.