Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Avrupa Genç Girişimciler Konferansı Romanya'da Toplandı

Romanya'da düzenlenen Avrupa Genç Girişimciler Konferansı, genç iş insanlarını bir araya getirerek işbirliği fırsatları sundu.

Yayın Tarihi: 21.10.2024 18:47
Güncelleme Tarihi: 21.10.2024 18:47

Avrupa Genç Girişimciler Konferansı Romanya'da Toplandı

Avrupa Genç Girişimciler Konferansı Romanya'da Düzenlendi

Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES For Europe), Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) ile işbirliği yaparak Romanya'da Avrupa Genç Girişimciler Konferansı'nı gerçekleştirdi.

Konferansın Detayları

Konferansa Gürkan Yıldırım başkanlık yaptı ve 9 ülkeden yaklaşık 100 genç girişimci katıldı. "Girişimcilik Yoluyla AB'deki Gençlerin Geleceğini Şekillendirmek" teması etrafında şekillenen bu etkinlik, Avrupa girişimcilik ekosisteminin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Önemli Konuşmalar ve Paneller

Etkinlikte Romanya Enerji Bakanı Sebastian-Ioan Burduja, eski Başbakan Victor Ponta ve Avrupa Birliği Genç Girişimciler Organizasyonu (JEUNE) Onursal Başkanı Florin Jianu gibi isimler konuşma yaptı. Ayrıca, katılımcılar çeşitli konularda panellere katıldılar; bu konular arasında "Avrupa Girişimciliğini Şekillendiren Eğilimler", "Sürdürülebilirlik Enerji Yolunda Yenilenebilirlik" ve "Genç Girişimcilere Sürdürülebilir İşletmeler İçin Lider Tavsiyeler" başlıkları yer aldı.

Girişimcilik Yolculuklarına Katkı

Konferansın açılışında konuşan Gürkan Yıldırım, Avrupa'nın karşılaştığı çeşitli zorlukları ve fırsatları ele alan diyalog ve işbirliğini teşvik etmenin önemine vurgu yaptı. Yıldırım, bu etkinliğin, katılımcılara ağ kurma fırsatları sunarak, yeni ortaklıklar ve deneyim paylaşımı sağlamasını beklediklerini belirtti.

"Bu toplantı, katılımcıların girişimcilik yolculuklarını zenginleştirecek bir platform oluşturuyor," şeklinde değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, etkinliğin ötesinde ilişkilerin geliştirilmesi açısından da büyük bir önem taşıdığını ifade etti.

Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES For Europe) tarafından düzenlenen Avrupa Genç...

Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES For Europe) tarafından düzenlenen Avrupa Genç Girişimciler Konferansı (EYEC), Romanya'da gerçekleştirildi. Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu ve Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, programa katılarak konuşma yaptı.