Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arda Turan'dan Göztepe Maçı Sonrası Açıklamalar

Arda Turan, Eyüpspor'un Göztepe galibiyetinin ardından performanslarından bahsetti. Başakşehir maçı için hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 23:03
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 23:03

Arda Turan'dan Göztepe Maçı Sonrası Açıklamalar

Arda Turan'dan Göztepe Maçı Değerlendirmesi

ikas Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe'yi 1-0 yenerek elde ettikleri galibiyetin ardından basın mensupları ile bir araya geldi. Turan, oyuncularının sergilediği performanstan övgüyle bahsederken, oynadıkları futbolun kalitesini de vurguladı.

Oyuncuların Performansı

Maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "Oyuncularım, bugün muhteşem bir performans sergiledi. 90 dakika boyunca coşku ve temasa karşılık verdiler. Onlarla gurur duyuyorum" diyen Turan, uzun zamandır iyi bir futbol sergilediklerini de ekledi. "Her maçımızı kazanabiliriz ama yeni takımların böyle zorlukları olur. Biz buna hazırlıklıyız" şeklinde konuştu.

Göztepe'ye Saygı

Göztepe'nin oyun anlayışından ve başardıklarından övgüyle bahseden Turan, "Göztepe, yüksek şiddette ve temasta ligin en üst sıralarındaki takımlardan biri. Hakemleri tebrik ederim, iyi bir maç yönettik" dedi.

Gelecek Maç: Başakşehir

Arda Turan, gelecek haftaki RAMS Başakşehir maçı hakkında ise, "Başakşehir, Türkiye'ye örnek bir kulüp. Onlara Avrupa kupalarındaki başarılar diliyorum. Çok güzel bir maç olacaktır. Önemli takımlara karşı haddimizi bilerek oynayacağız" açıklamalarında bulundu.

Takım Planları

Uygulamak istedikleri oyunun planı üzerine de konuşan Turan, "Sahanın üç bölgesi için prensiplerimiz var. Bu prensiplere bağlı kalmaya çalışıyoruz. Tecrübeli oyuncuları yeni alışkanlıklara yönlendirmek kolay olmuyor" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor'da...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, müsabakanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.