Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da Polis Memuruna Silahlı Saldırı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir polis memuru silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 15:34
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 15:34

Antalya'da Polis Memuruna Silahlı Saldırı

Antalya'da Polis Memuruna Yapılan Silahlı Saldırı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir polis memuru, uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralandı. Olay, sanayi sitesinde gerçekleşti ve güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın Detayları

Plakası olmayan beyaz bir otomobilin içerisinden, yolda yürüyen bir kişiye pompalı tüfek ile ateş açıldı. Saldırının ardından yere düşen kişi, olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı, buradan Antalya'ya sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Yaralı ve Şüphelinin Kimliği Belirlendi

Yapılan incelemeler sonucunda, yaralanan kişinin Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Şen olduğu ve saldırıyı gerçekleştiren kişinin G.K. olduğu tespit edildi. Olayın ardından, şüphelinin yakalanması için güvenlik güçleri harekete geçti.

Güvenlik Kamerası Kaydı

Bu arada, saldırı anı sanayideki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, beyaz renkli otomobilin yol ortasında yavaşlayarak, arka koltuğundan pompalı tüfekle ateş edildiği ve sonrasında polis memurunun yere düştüğü görülüyor.

Olayın ardından, güvenlik ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek, şüphelinin yakalanması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya'nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İlk...

Antalya'nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İlk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, buradan da Antalya'ya sevk edildi.