Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da Darbedilen Çiçekçi Hayatını Kaybetti

Antalya'da eşinin izinsiz fotoğrafını paylaşan çiçekçi, darbedilerek hayatını kaybetti. Aile, suçlamaları reddetti.

Yayın Tarihi: 18.10.2024 16:36
Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 16:36

Antalya'da Darbedilen Çiçekçi Hayatını Kaybetti

Antalya'da Trajik Olay

Antalya'da, eşinin sosyal medya üzerinden izinsiz paylaştığı bir fotoğraf yüzünden darbedilen bir çiçekçi, yaşamını yitirdi. 34 yaşındaki Kıvanç Ş'nin, Eşref Yunus Yıldırıcı'ya (29) önce yumruk atması, ardından da yere düştükten sonra tekme atması neticesinde Yıldırıcı, beyin kanaması geçirdi.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Yıldırıcı, 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra dünkü beyin ölümünün ardından bugün sabah Kepez Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Aile, cenazeyi Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alarak, Altınova Düden Mezarlığı'na defnedileceğini bildirdi.

Kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyinin beyin hasarının ardından uzun bir süre yaşam mücadelesi verdiğini belirtti. "O yumruğu vurduğu yer ağabeyimi bitirdi. Kıvanç Ş. 'Kalp krizinden öldü' diyor ama bu doğru değil. Ağabeyimin sağlık sorunu yoktu, bu bir yalan," dedi.

Organ Bağışı İstendi

Firdevs Yıldırıcı, ağabeyinin organlarıyla başkalarına umut olmak istediğini ancak karşı tarafın iddiaları yüzünden otopsi yapılması sebebiyle bağışın gerçekleşemediğini söyledi. "Ağabeyimin organları ile 7-8 kişiye can verecektik ama maalesef olamadı," ifadelerini kullandı.

Olayın Ardındaki Gelişmeler

Olay, 12 Ekim tarihinde Kepez ilçesinde gerçekleşti. Kıvanç Ş'nin eşi tarafından sosyal medya hesabında paylaşılan bir çiçek buketi fotoğrafı, Yıldırıcı'nın kız kardeşi tarafından işletmeye ait hesapta paylaşıldı. Sonrasında meydana gelen tartışma sonucunda Kıvanç Ş, çiçek deposuna giderek Yıldırıcı'yı darbetti.

Ağır yaralanan Yıldırıcı hastaneye kaldırılırken, Kıvanç Ş. gözaltına alındı ve tutuklandı.

Antalya'da bir kişinin, eşinin fotoğrafını sosyal medyada izinsiz paylaştığı gerekçesiyle...

Antalya'da bir kişinin, eşinin fotoğrafını sosyal medyada izinsiz paylaştığı gerekçesiyle darbettiği iddia edilen çiçekçi, yaşamını yitirdi. Yıldırıcı'nın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.