Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Anadolu Otoyolu'nda Kazanın Ardından Yaşanan Trajik Olay

Düzce'de emniyet şeridine çektiği aracından inen sürücü, başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 13.10.2024 15:39
Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 15:39

Anadolu Otoyolu'nda Kazanın Ardından Yaşanan Trajik Olay

Düzce'de Otoyolda Ölümcül Kaza

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde meydana gelen kaza, dün akşam saatlerinde trajik bir şekilde sonuçlandı. Başlangıçta kaza yaparak emniyet şeridine çektiği aracından inen sürücü, yola reflektör yerleştirmek istediği sırada başka bir otomobilin süratini kaybederek kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olayın Gelişimi

Otoyolun İstanbul yönünde seyreden Hüseyin Demircan yönetimindeki 06 RMB 40 plakalı otomobil, Yeşilyayla mevkisinde bariyere çarparak kaza yaptı. Kaza sonrasında aracını emniyet şeridine çeken Demircan, yolda güvenlik önlemleri almak için otomobilinden indi.

Bu esnada, aynı yönde ilerleyen C.A. idaresindeki 06 CZJ 751 plakalı başka bir araç kontrolden çıkarak önce bariyere, ardından ise Demircan'a çarparak ağır yaraladı.

Kaza Sonrası İhbar ve Müdahale

Kaza hakkında yapılan ihbar üzerine olay yerine hızla polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları inceleme sonucunda Hüseyin Demircan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Demircan'ın cenazesi, daha sonra Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde kaza yapan aracını emniyet şeridine çektikten sonra inen...

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde kaza yapan aracını emniyet şeridine çektikten sonra inen sürücü, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine ekipler sevk edildi.