Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ali Osman Ulusoy'un Anısı Yaşatıldı

Trabzonspor'un kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında mezarı başında anılarak dualarla yad edildi.

Yayın Tarihi: 01.10.2024 19:42
Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 19:42

Ali Osman Ulusoy'un Anısı Yaşatıldı

Ali Osman Ulusoy'un Onuncu Yıldönümü Anma Töreni

Trabzonspor'un kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında gerçekleştirilen anma etkinliğiyle anıldı. Bu duygu dolu tören, İrfanlı Mahallesi'ndeki kabrinin başında düzenlendi.

Anma Törenine Katılım

Bordo-mavililer, eski başkanlarını unutmadı. Anma etkinliğine, yönetim kurulu üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Fatih Solak, Ali Beyazlı ve Selim Burak Özdemir ile Mahmut Ören gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, Ulusoy'un ailesi, akrabaları ve sevenleri de etkinlikte hazır bulundu.

Dua ve Kur'an Okuma

Yönetim kurulu adına Derviş Köz ve Mahmut Ören, Ulusoy'un kızı Hülya Ulusoy'a çiçek takdim etti. Anma etkinliğinde, merhum başkanın ruhuna hitaben evinde Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Bu anlam dolu anma, Trabzonspor camiasının büyüğüne olan sevgisini bir kez daha gösterdi.

Trabzonspor Kulübünün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında Of ilçesine bağlı...

Trabzonspor Kulübünün kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy, vefatının 10. yılında Of ilçesine bağlı İrfanlı Mahallesi'ndeki kabri başında anıldı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, anma törenine yönetim kurulu üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Fatih Solak, Ali Beyazlı ve Selim Burak Özdemir ile Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ile Ali Osman Ulusoy'un kardeşi Sefer Ulusoy, kızı Hülya Ulusoy, ailesi ve akrabalarının katıldığı belirtildi.