Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Destek Çağrısı

Selda Akgöz, Ukrayna ile oynanacak play-off maçları öncesinde taraftarlardan destek istedi.

Yayın Tarihi: 23.10.2024 12:02
Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 12:02

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Destek Çağrısı

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Destek Çağrısı

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın deneyimli kalecisi Selda Akgöz, 2025 Avrupa Şampiyonası play-off'larında tarihi bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, taraftarlara destek talebinde bulundu.

Tarihi Maç İçin Destek Bekliyoruz

Ukrayna ile 25 ve 29 Ekim tarihlerinde oynanacak olan 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası 1. play-off turu maçları öncesinde yaptığı açıklamalarda Selda Akgöz, Esenler Erok Stadı'nda gerçekleştirilecek ilk maçta taraftaşların desteklerini esirgememelerini vurguladı. "Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Birbirimizi çok özlemişiz. Güzel hazırlanıyoruz. 25 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyoruz. Taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Çünkü gerçekten çok büyük desteğe ihtiyacımız var. Tarihi bir maç oynanacak. Bizleri kesinlikle yalnız bırakmasınlar. Beraber bu anı taçlandıralım," ifadelerini kullandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Özel Bir Maç

Rövanş karşılaşmasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na denk gelmesinin önemine değinen Akgöz, "Bizler Cumhuriyet'in kadınlarıyız. Cumhuriyet'in kadınlarının gücünü gösterme vakti. Önceliğim 25 Ekim. 25 Ekim'den sonra 29 Ekim'i düşünmek istiyorum. Çünkü adım adım ilerlemek gerekiyor," şeklinde konuştu.

Sabırsızlıkla Maç Gününü Bekliyoruz

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget'te de görev alan Akgöz, Ukrayna Milli Takımı'nda tanıdığı oyuncular olduğunu belirterek, "Onların bildiğiniz gibi savaşları hala devam etmekte. Ukrayna Milli Takımı'nda 2-3 takım arkadaşımız var. Sonuçta onlar da hazırlanıyor. Bizler de hazırlanıyoruz. Her şey maç günü belirlenecek. Maç gününü sabırsızlıkla bekliyoruz," dedi.

Ukrayna Maçına Odaklandık

Ukrayna karşısında başarı sağlanması halinde 2. play-off turunda karşılaşacakları muhtemel rakipler Belçika ve Yunanistan hakkında yorum yapan Akgöz, "Önceliğimiz Ukrayna. Ukrayna maçını bitirdikten sonra onlara yoğunlaşacağız," açıklamasında bulundu. İnanılmaz Güzel İlerleyen Bir Süreçteyiz

A Milli takımdaki başarılı süreçlerini değerlendiren Selda Akgöz, "C Ligi'nden hiç gol yemeden B Ligi'ne çıktık. Bu uzun yıllar yaşanmamış bir şeydi. İnanılmaz güzel ilerleyen bir süreçteyiz ve bunun devamının da geleceğini düşünüyorum," diyerek sözlerini tamamladı.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Selda Akgöz, AA muhabirine açıklamalarda...

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Selda Akgöz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.