Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

2023 QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Tenis Turnuvası Basın Toplantısı Düzenlendi

İstanbul'da düzenlenen tenis turnuvasının basın toplantısında açıklamalarda bulunuldu. Turnuvanın detayları ve katılımcılar paylaşıldı.

Yayın Tarihi: 03.09.2024 12:34
Güncelleme Tarihi: 03.09.2024 12:34

2023 QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Tenis Turnuvası Basın Toplantısı Düzenlendi

2023 QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Basın Toplantısı

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı, Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, ülkemizin tanınmış isimleri bir araya geldi.

Katılımcılar

Toplantıya Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz, QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak, Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan, Turnuva Direktörü Melis Yafe ve sporculardan Yankı Erel ile Damir Dzumhur katıldı.

Turnuvanın Önemi

Cengiz Durmuş, 8 Eylül'e kadar devam edecek 76. turnuvanın uluslararası arenadaki önemine değinerek, "Tenisin her zaman her yerde oynanabileceğine inanıyorum. İstanbul gibi bir şehirde bu organizasyonu düzenlemek doğal bir durum. TED Spor Kulübü, uzun yıllardır bu geleneği sürdürmektedir," dedi.

Altyapı ve Hazırlıklar

Mehmet Emin Tınaz, turnuvada kullanılacak 4 kortun yenilendiğini ve sporun yanı sıra eğlencenin de yer alacağı pazar günü için tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Katılan Sporcuların Görüşleri

Feyyaz Bicak ve Özkan Alkan, etkinlikte katkı vermekten duydukları memnuniyeti paylaşırken, sporculardan Yankı Erel, güçlü rakiplerin olduğu bu turnuvada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Damir Dzumhur ise, "Bu turnuva benim için çok önemliydi. Burada kazandıktan sonra diğer 4 turnuvayı da kazandım; bu, benim için her şeyin başlangıcı oldu. Tekrar burada olduğum için çok mutluyum," ifadelerini kullandı.

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı...

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı gerçekleştirildi. Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nde yapılan toplantıya, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş (sağ 3), TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz (ortada), QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak (sağ 3), Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan (sağ 2), Turnuva direktörü Melis Yafe (sol 2) ve sporculardan Yankı Erel (sağda) ile Damir Dzumhur (solda) katıldı.